• Mura osvojila Ljudski vrt

   • Mura odnesla tri točke iz Ljudskega vrta in povzročila še večjo negotovost, kaj se bo v prihodnjih dneh dogajalo z usodo Simona Rožmana in nadalnjimi potezami mariborske uprave.

    NK MARIBOR - NŠ MURA 1:2 (1:1)

    Stadion Ljudski vrt. Prva liga Telemach, 9. krog. 2800 gledalcev. Sodnik: Rade Obrenović. Pomočnika: Jure Praprotnik (oba Ljubljana) in Grega Kordež (Dol pri Ljubljani). Četrti sodnik: Dragoslav Perić. VAR: Nejc Kajtazović (oba Kranj). AVAR: Roberto Ponis (Koper). Delegat: Slavko Režonja (Turnišče).

    NK MARIBOR: Jug, Mutavčić, Mitrović, Voloder, Martinović, Sikošek, Makoumbou, Repas, Alvir (89` Požeg Vancaš), Žugelj (58` D. Šturm), Mudrinski (74` Kotnik) trener: Simon Rožman

    MURA: Obradović, Karničnik, Maruško, Gorenc, Kous, K. Šturm, Kozar, Lorbek (82` Lotrič), Horvat, Škoflek (69` Klepač), Maroša trener: Ante Šimundža

    Strelci: 1:0 Voloder (33), 1:1 Kous (36), 1:2 Gorenc (88)

    Rumeni karton: K. Šturm (10), Mitrović (45), Sikošek (46), Voloder (80)

    Rdeči karton: Mitrović (46, 2 rumena)

    Kriza vijoličastih se nadaljuje, saj z igralcem manj v drugem polčasu, niso uspeli premagati vedno bolj samozavestne Mure, ki je po slabšem začetku v prvenstvu ujela priključek z vrhom lestvice.

    Za Mariborčane je za vodstvo v 33.minuti zadel z volejem, s svojim prvencem Voloder, črno belim pa sta zmago z zadetkoma v 36. in 88.minuti zagotovila Kous in Gorenc.

    Gorazd Elvič                                                                     foto:G.Elvič
    19.09.2021 ob 22:58h
   SORODNO
   Maribor do treh točk v Sežani
   Vijoličasti so se namučili