• NK Maribor prigaral tri dragocene točke

   • Maribor je odpotoval v Ljubljano po tri točke, vendar se je za njih moral zelo potruditi, saj se je Bravo izkazal za zelo težkega nasprotnika.
    NK BRAVO - NK MARIBOR 0:1 (0:0)
    Športni park Šiška Ljubljana. Prva Liga Telemach, deveti krog, gledalcev 500, glavni sodnik Mihael Antić (Koper). Pomočnika sodnika Manuel Vidali in Adis Habibović (oba Gračišče). Četrti sodnik Denis Halilović (Celje). VAR: Matej Jug (Tolmin). Asistent VAR: Martin Matoša (Notranje Gorice). Delegat Borut Knafelc (Pobegi)
    BRAVO: Lubej Fink, Jakšić, Milić, Križan, Trdin, Nsana, Kurtovič, Kavčič, Kramarič, Maružin (57. Flakus Bosilj), Štor (63. Svetlin)
    Trener: Dejan Grabić
    NK MARIBOR: Bergsen, Mitrović, Šoštarič Karič, Uskoković, Laušić (46 Brnić), Sikošek (71. Guerrico), Repas, Antolin (46. Božić), Tolić (77. Vidaković), Kronaveter (86 Žinič), Baturina
    Trener: Damir Krznar
    Strelec: 0:1 Repas (54)
    Nogometaši Maribora so po zaslugi individualne kvalitete Kronavetra in Repasa, ki sta zaslužna za zmagoviti zadetek, prišli do dragocenih treh točk proti žilavim domačinom iz Šiške, a bi se tekma lahko razpletla tudi drugače, saj so v enakopravni, ne preveč kvalitetni igri, tudi varovanci trenerja Grabića imeli dve priložnosti, ki ju je težje zgrešiti, kot zadeti, a sreča je bila tokrat na strani aktualnih državnih prvakov.

    Gorazd Elvič

                                         

     

    11.09.2022 ob 22:45h
   SORODNO
   Petarda počila v mreži Radomelj
   • Petarda počila v mreži Radomelj

   • 19.09.2022 ob 00:19h
   •  

    NK RADOMLJE - NK MARIBOR 0:5 (0:2)

    Športni park Domžale. Prva Liga Telemach, deseti krog. Glavni sodnik Rade Obrenović (Ljubljana). Pomočnika s...

   Vijoličasti končno do zmage
   • Vijoličasti končno do zmage

   • 28.08.2022 ob 21:10h

   • Na zadnji tekmi 7. kroga Prve lige je Maribor končal, do te sezone, v celotni zgodovini nepojmljiv niz šestih poraz...
   NK Maribor izpadel še iz Konferenčne lige